Moje vysněná - Minnie

června 14, 2018


Doma u rodičů mám velké psy a říkala jsem si, že až se jednou přestěhuji do svého bytečku, pořídím si maličkou, krásnou a skladnou čivavu - společníka k televizi i na procházky.

Minnie jsem si pořídila, když jsem bydlela s tehdejším přítele v bytě ve městě a něco nám chybělo, chyběl nám parťák na procházky, výlety i na válení se u televize. A tak přišlo na splnění mého dlouhodobého snu! 

Hledání toho pravého pejska bylo zdlouhavé, nic méně jsem si chtěla být jistá, že bude štěně pocházet z dobrého chovu a bude zdravé (vždyť to znáte.. )

Ač jsem čelila výsměchům, že mám doma krysu mezi dva chleby a setkala se s nepochopením z mnoha stran .. Nelituji jediného dne, kdy jsem si Minnie pořídila.


Minnie beru jako součást rodiny, jako moje "dítě". Má prvotřídní péči, kterou nikdy nezanedbám.

I když teď bydlím zase doma u rodičů, protože se okolnosti změnily (ale to zase v příštím článku), Minnie všichni milují a vychází i s mými velkými psi a je šťastná.

Těším se s touhle malou potvůrkou na dalších x let strávených společně.

Narodila se 13.8.2017 a brzy oslavíme její první narozeniny ! :)

Fotky od štěňátka až dosud :




















You Might Also Like

2 komentářů

  1. Tak jak koukám, tak to máme úplně stejně! Čivavu si přeji už hrozně moc dlouho, a je to shoda , že chci holčičku jménem Minnie. Je nádherná a jde vidět, že jste obě šťastné. Ať je hlavně zdravá a pořád veselá :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za milý komentář :) Je to zlatíčko, můj splněný sen. :)

      Vymazat

Děkuji za každý komentář ! :)