New year resolutions - Jak se mi daří ?

ledna 26, 2019

Ahoj, vítám Vás u nového článku.
Pokud jste četli článek s mými novoročními předsevzetími na rok 2019, jistě víte co jsem si do nového roka přála dodržovat.
Pokud jste článek nečetli, máte možnost ho najít zde.



Dneska bych se k novoročním předsevzetím ráda vrátila a podívala se společně s vámi na to, jak se mi daří je dodržovat.




1) Méně se stresovat
  •  Toto předsevzetí se mi nedaří vůbec dodržovat, stres je můj nepřítel. Stresuji se téměř vším, neumím to odbourat. Máte někdo nějaký tip jak se stresem zatočit?


2) Jíst zdravěji
  • Musím říct, že na zdravější stravování jsem se opravdu zaměřila. Nedržím žádnou dietu ani nejím pouze zdravá jídla a rozhodně jsem zařadila do svého jídelníčku mnohem více zdravých věcí a snažím se vyhýbat sladkostem a pečivu.

3) Nepřejídat se
  • I toto předsevzetí se mi daří dodržovat dobře, sním co můžu, zbytečně se nepřecpávám.

4) Pečovat více sama o sebe
  • Zde bych mohla určitě přidat, snažím se si udržovat hezkou manikúru i pedikúru, mazat se tělovým máslem nebo mlékem po sprše. Věnuji se i pravidelným hydratačním maskám na obličej. 

5) Věřit si a 6) Být spokojená sama se sebou 
  • Tenhle bod rozhodně nedodržuji, zapomínám na něj, nesoustředím se na něj .. 

7) Věnovat více času svým psům 

  • Jsem šťastná, že toto předsevzetí se mi zatím daří. Například dneska jsem vstala v 8 hodin a postupně se všema třema psíma kamošema vyrazila na ranní procházku do zasněženého lesa. ♥ 

8) Více číst a 9) Rozvíjet sama sebe
  • Jelikož jsem dostala od Ježíška seberozvojovou knížku, vždy, když mám volný večer se do ní ponořím a tak se mi daří plnit dvě předsevzetí najednou - a to více číst a zároveň rozvíjet sama sebe. ♥ 
10) Nezabývat se lidmi, kteří za to nestojí
  • Do nového roka jsem vstoupila o několik "otravných" a "toxických" lidí lehčí, tudíž se mi zatím daří tento bod dodržovat. 
11) Být prostě šťastnější 
  • I zde musím ještě zapracovat. Začala jsem zhruba 2x do týdne cvičit, vím že je to málo, ale pro mě prozatím dostačující, lepší něco, než nic. 


A jak jste na tom s dodržením novoročního předsevzetí vy

Podělte se v komentářích !  ♥ 

Krásný den.











You Might Also Like

3 komentářů

  1. Novoročné predsavzatia som si tento rok nedávala, len som si povedala, že sa jednoducho musím zo všetkých síl snažiť, aby som bola na konci roka šťastná a spokojná so všetkým, čo som urobila :) Inak si si dala veľmi pekné predsavzatia, v mnohých by som sa mohla inšpirovať, najmä v tom o stresovaní :D :)
    What A Fancy World

    OdpovědětVymazat
  2. Má předsevzetí jsou hodně podobná, hlavně se méně stresovat. Držím palce, ať Ti vše vyjde :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ještě není ani konec prvního měsíce a mě přijde, že si vedeš dobře :) Všechno naráz nejde, ale někde se začít přece musí :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za každý komentář ! :)